‘Zlatan Ibrahimovic mist Italie, en ziet terugkeer zitten’


ajaxreportsZlatan Ibrahimovic durft een vertrek bij Paris Saint-Germain tijdens de zomermaanden niet uit te sluiten. De Zweedse oud-Ajacied lijkt een terugkeer naar Italië te overwegen.

“Of ik bij PSG blijf? We zien het wel. Er kan een hoop gebeuren”, vertelt Ibrahimovic aan La Gazzetta dello Sport. “In het verleden heb ik wel eens geroepen dat ik zou blijven en uiteindelijk ging ik naar een andere club. Ditmaal ga ik geen toezeggingen doen. Mijn contract loopt nog twee jaar door, maar zoals ik al zei: een hoop is mogelijk.”

Al meerdere malen ben ik getransfereerd en dan plande ik een lange periode, maar dat gebeurde nimmer. Eerlijk gezegd mis ik Italië. Dat is mijn tweede thuis geworden. Ik speelde voor Juventus, Internazionale en AC Milan. Dat zijn de grootste clubs ter wereld. Daar heb ik succes geboekt en daar ben ik echt een voetballer geworden.”

The post ‘Zlatan Ibrahimovic mist Italie, en ziet terugkeer zitten’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!