Zlatan Ibrahimovic: ‘Ik ben een levende legende’

Zlatan Ibrahimovic laat weer eens op een opvallende manier van zich horen. De Zweedse sterspeler kreeg vandaag een prestigieuze prijs overhandigd in zijn geboorteland.

”Dit is een grote eer voor mij. Dit betekent dat ik iets bereikt heb in mijn carriere. Ik hoor weleens dat je pas een legende wordt na je dood, maar ik ben een levende legende. In elk geval voor de mensen hier in Malmö”, laat een blije Ibrahimovic weten aan de media in Zweden.

De 31-jarige aanvaller staat sinds dit seizoen onder contract bij Paris Saint-Germain. Daarvoor was hij in dienst bij Inter Milan, Barcelona en AC Milan. Zijn loopbaan kreeg vorm tijdens zijn periode bij Ajax.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *