Zlatan Ibrahimovic: ‘Bij Ajax had ik ongeveer het slechtste contract binnen de selectie’

ajaxreportsZlatan Ibrahimovic heeft in het verleden naar eigen zeggen gevochten om te laten zien wat hij waard is. De aanvaller van Paris Saint-Germain, die in het verleden onder andere onder contract stond bij Ajax, ontving bij de Amsterdammers naar eigen inzicht namelijk een te laag salaris.

“Ik kon bij zes, zeven clubs meer verdienen, maar koos voor Ajax”, keek de Zweedse aanvaller terug. Tussen 2001 en 2004 kwam de aanvaller in actie voor de Amsterdammers om de club vervolgens te verlaten voor Juventus.

“Na drie maanden was me duidelijk dat ik zo ongeveer het slechtste contract van de A-selectie had.

The post Zlatan Ibrahimovic: ‘Bij Ajax had ik ongeveer het slechtste contract binnen de selectie’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *