AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Youssouf Hersi wil via Ajax naar het buitenland verkassen

Youssouf Hersi traint sinds enkele weken mee met Jong Ajax. Via de beloften van de Amsterdammers hoopt de aanvallend ingestelde middenvelder een nieuwe werkgever te vinden, het liefst in het buitenland.

Een klein jaar geleden raakte Hersi als speler van De Graafschap geblesseerd aan zijn knie, sindsdien speelde hij geen wedstrijd meer. “Ik ben inmiddels alweer een tijdje fit. Na mijn revalidatie bij de KNVB was ik er aan toe om weer met een groep samen te trainen. Bij Ajax heb ik daar nu alle kansen voor”, zegt de 29-jarige Hersi op het digitale thuis van Ajax.

Hersi vertrok elf jaar geleden uit Amsterdam, hij speelde na zijn periode bij Ajax voor NAC Breda, NEC, sc Heerenveen, Vitesse, FC Twente, AEK Athene en De Graafschap. “Achteraf gezien was dat niet echt een goede keuze. Ik wilde speelminuten opdoen, maar door mijn knieblessure kwam daar uiteindelijk niet veel van terecht. Omdat trainer Darije Kalezic vertrouwen in me had besloot ik om vorig seizoen naar De Graafschap te gaan.”

“Bij mijn volgende club wil ik echter wel een gerichte keuze voor mijn toekomst maken. Ik wil me verder ontwikkelen. Dat kan uiteraard bij een Nederlandse club, maar het liefst wil ik naar het buitenland”, aldus Hersi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *