‘Wesley Sneijder maakt Galatasaray veel beter’


ajaxreportsIsmail Aissati weet nu al dat Wesley Sneijder gaat slagen bij Galatasaray. De aanvallend ingestelde middenvelder speelde afgelopen weekend met Antalyaspor tegen Galatasaray en zag dat de aanvoerder van het Nederlands elftal de regerend kampioen van Turkije ‘veel beter maakt’.

Afgelopen weekend ging Antalyaspor kansloos onderuit in het Türk Telekom stadion. Galatasaray was met 2-0 te sterk. “We hadden niets in te brengen. Ze hebben nu Wesley Sneijder erbij en die maakt ze veel beter”, zegt Aissati tegenover NUsport. “Die speelt tussen de linies en Turkse verdedigers zijn het niet gewend om door te schuiven. Als ze het wel doen, wordt de trainer gek.”

Aissati probeert de rol van Sneijder zelf in te vullen bij zijn club. “Ik heb alle vrijheid om te doen wat ik wil. Het moet bij ons in aanvallend opzicht van mij en van de diepe spits Diarra komen. Dat hebben de andere clubs nu door. We krijgen persoonlijke dekking, maar gelukkig zijn veel Turkse clubs tactisch niet erg sterk.”

De overstap van Aissati naar Turkije werd als een opmerkelijke gezien, het werd met argwaan bekeken. “Volgens mij geldt dat voor alle Nederlandse spelers die naar Turkije gaan. Maar het is een zware competitie. Voor mij is het belangrijk om eindelijk eens bij een club 34 wedstrijden te spelen. En belangrijk te zijn. Ik wil hier maximaal twee jaar spelen, maar ook niet te vroeg overstappen.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!