AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Vitesse-supporters schreeuwen om Theo Janssen

Het bestuur van Vitesse wil er nog niet aan, de fans zijn echter duidelijk over een eventuele terugkeer van Theo Janssen. Tijdens Vitesse-Heracles Almelo schreeuwde ze om zijn komst, de Ajacied moet naar ‘huus’ komen.

Een groot deel van de Vitesse-fans wil Janssen volgend jaar weer in een Vitesse-shirt zien spelen. Vrijdagavond was de linkspoot aanwezig bij het duel tussen Vitesse en Heracles Almelo, hij was één van de 140 oud-spelers die de reünie bezocht. In zijn aanwezigheid schreeuwden fans een halve minuut: “Theo kom naar huus”, meldt Omroep Gelderland.

De Arnhemmer heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2013, hij liet echter al eerder doorschemeren graag terug te keren naar Vitesse. Bij die club speelde hij eerder tussen 1995 en 2008. Voor de Amsterdammers speelde Janssen dit seizoen dertig officiële wedstrijden, daarin kwam hij tot vijf treffers en zeven assists.

Directeur Ted van Leeuwen liet in februari nog weten dat de komst van Janssen uitgesloten was. “Hij is geen optie. Puur door de simpele reden dat we al tien spelers hebben voor de drie posities op het middenveld. Het houdt een keer op”, zei hij tegenover Voetbal International. “We zijn Vitesse, geen FC Arnhem.” Die uitspraken vielen bij de supporters verkeerd, die het helemaal anders zien. Dat lieten ze ook nu weer merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *