AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Vijf ajacieden keren terug van blessures

Het slot van de eerste seizoenshelft van Ajax leek eerder op een aflevering van Medisch Centrum West; zoveel geblesseerden lagen er in de lappenmand bij de Amsterdammers. Daar is als sneeuw voor de zon verandering in gekomen.

Hoofdcoach Frank de Boer dacht er zelfs aan om totaal anders te gaan trainen, omdat er zoveel spierblessures waren. Maar vanmiddag, als Ajax voor het eerst in 2012 gaat trainen, kan de oefenmeester maar liefst vijf gekwetsten terugverwachten.
Nicolai Boilesen (hamstring), Toby Alderweireld (hamstring), Siem de Jong (dij), André Ooijer (hamstring) en Derk Boerrigter (rug) sluiten vandaag aan bij de Amsterdamse selectie. Zij zullen aanstaande zaterdag meereizen naar São Paulo voor het trainingskamp. Alleen Kolbeinn Sigthórsson heeft meer tijd nodig voor herstel. Dit meldt het Algemeen Dagblad. De IJslandse spits, die last heeft van een vermoeidheidsbreuk, blijft thuis en zal sowieso de eerste drie duels – AZ voor de beker, AZ- en Feyenoord-uit voor de competitie – missen.

Ajax speelt vrijdag nog een oefenduel met Almere City FC op de Toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *