AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Van Rhijn tekent nieuw driejarig contract bij Ajax

Ricardo van Rhijn heeft zijn nieuwe contract ondertekend. De rechtsback was de afgelopen weken al dichtbij contractverlenging, maar vrijdagmiddag kon de krabbel dan eindelijk worden gezet. Van Rhijn tekent tot de zomer van 2015.

‘Voor iedereen is het lekker dat het nu eindelijk officieel is. Voor mij was het vanaf het begin al duidelijk: ik wilde zeker bij Ajax blijven. Maar door drukte liepen de onderhandelingen vertraging op. Gelukkig hebben we nu een goed moment gevonden om te tekenen’, zegt Van Rhijn.

‘Ik heb het mede te danken aan de technische staf van Jong Ajax. Ik heb mindere tijden gekend, maar ik ben er altijd bovenop gekomen met de hulp van de staf van de Beloften.’

Frank de Boer is tevreden over de ontwikkeling van Van Rhijn. ‘Ricardo heeft zich dit seizoen stormachtig ontwikkeld. Ik ken hem goed, omdat ik hem ook als trainer van de A1 heb meegemaakt. Hij investeert veel tijd in zichzelf. Ik benadruk dan ook regelmatig dat hij het vooral aan zichzelf te danken heeft. Ook na de training verricht hij voor zichzelf extra werk om beter te worden. Maar door het spelen van wedstrijden in het eerste elftal leert hij het meest. Hij heeft het goed gedaan en zijn nieuwe contract is een logisch gevolg op zijn fantastische inspanningen’, aldus trainer op Ajax.nl.

Eerder op vrijdag liet De Boer al weten dat niets een verlenging nog in de weg stond en dat het snel rond zou zijn. De beoogde opvolger van de hoogstwaarschijnlijk vertrekkende Gregory van der Wiel zorgt hoogstwaarschijnlijk voor een zucht van verlichting bij de fans van Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *