Van Praag: ‘Ik schaam me diep voor het kwetsende spandoek’


Oud Ajax-voorzitter Michael van Praag schaamt zich diep voor het Spandoek dat werd getoond tijdens de wedstrijd Ajax – Feyenoord afgelopen woensdag. Op het door Ajax-fans gemaakte doek stond de tekst ‘Onze rook is rooier dan Rooie Marck’.

Daarmee verwezen de supporters naar de vorig jaar aan kanker overleden Feyenoord-fan Marck Bakker. Op Twitter schrijft Van Praag: “Ik ben erevoorzitter van Ajax, schaam me en distantieer me van het schandalige spandoek bij Ajax-Feyenoord. Ajax onwaardig, respectloos en stuitend!”

The post Van Praag: ‘Ik schaam me diep voor het kwetsende spandoek’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!