AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Van der Wiel wil niet meer naar Valencia

Lang leek het erop dat de talentvolle rechtsback Gregory van der Wiel naar Valencia zou gaan, maar daar komt hij nu op terug. Van der Wiel wil liever naar een echte topclub.

Gregory is niet blij met hoe Valencia met de transfer omgaat. ‘Dit duurt me allemaal te lang’, zegt Van der Wiel in het Algemeen Dagblad. ‘Ik sta nu open voor alle clubs.’

Van der Wiel wil naar een topclub. Gebeurt dit niet dan blijft hij nog een jaar bij Ajax. ‘En misschien raak ik Valencia wel kwijt als ik dit zeg, maar ik ga nu voor de absolute top. Dat wil ik het liefste. En als er geen club uit de absolute top komt, dan blijf ik bij Ajax. Dat risico neem ik.’

Gregory van der Wiel heeft nog een contract tot 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *