‘Van der Wiel niet wedstrijdselectie voor CL met PSG’

Gregory van der Wiel moet zijn debuut voor Paris Saint-Germain nog even uitstellen. De rechtsback behoort voor het Champions League-duel met Dinamo Kiev niet tot de wedstrijdselectie.

Trainer Carlo Ancelotti sprak eerder nog de verwachting uit dat Van der Wiel dinsdag zou debuteren. De Italiaan heeft nu echter besloten om de 24-jarige verdediger niet op te nemen in zijn selectie, volgens l’Equipe omdat hij nog niet helemaal wedstrijdfit zou zijn.

Van der Wiel maakte begin september voor zes miljoen euro de overstap van Amsterdam naar Parijs. Op 25 augustus speelde hij zijn laatste wedstrijd voor Ajax, hij maakte toen tegen NAC Breda de negentig minuten vol.

Overigens ligt er bij PSG nog geen basisplaats voor hem in het verschiet. Van der Wiel moet Christophe Jallet voor zich dulden. De kans is klein dat hij de Franse international, die bij de topploeg aanvoerder is, direct uit het elftal weet te spelen.

Thiago Silva behoort voor de wedstrijd tegen Dinamo Kiev wel voor het eerst tot de 21-koppige groep. De verwachting is dat de Braziliaan met landgenoot Alex het defensieve duo vormt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *