AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Van der Wiel: ‘Ik ben niet tevreden over mijn prestaties’

Nederland verloor zijn eerste twee groepsduels op het Europees kampioenschap en moet vrezen voor uitschakeling. Slechts een wonder kan Oranje nog naar de kwartfinale brengen. In dat geval moet Duitsland winnen van Denemarken en moeten de mannen van Van Marwijk met minstens twee doelpunten verschil winnen van Portugal. Gregory van der Wiel geeft de hoop nog niet op, zo laat hij weten op zijn officiële site.

“We voelen nog steeds de kater van de wedstrijd tegen Duitsland. In de kleedkamer was het helemaal stil en ook tijdens de vlucht terug van Kharkov naar Krakau zei niemand een woord. Het is ongelofelijk teleurstellend dat wanneer je een doel hebt gesteld als team, namelijk Europees kampioen worden, je na twee wedstrijden geen enkel punt hebt.”

De rechtsback houdt nog hoop op het bereiken van de kwartfinale, al weet hij dat de kans gering is. “Nu moeten we terug naar de orde van de dag. Want hoe slecht de resultaten ook zijn, we hebben nog steeds een kans om de kwartfinale te halen. En zolang als dat we een kans hebben, kunnen we de hoop niet opgeven. Tot nu toe ben ik niet tevreden met mijn eigen prestaties, al speelde ik in de tweede wedstrijd beter dan tegen Denemarken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *