AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Van der Wiel: ‘Ik hoop nog steeds op Valencia’

Gregory van der Wiel is momenteel geblesseerd, maar vreest niet het EK te moeten missen. Na de zomer hoopt hij nog steeds voor het Spaanse Valencia te gaan spelen.

De interesse van de Spaanse ploeg is groot, alleen Ajax en Valencia zijn het nog niet eens geworden over een afkoopsom. Van der Wiel vindt het niet erg dat hij al vroeg heeft besloten over zijn toekomst. “Ik had inderdaad nog langer kunnen wachten in de hoop dat er na het EK een nog grotere club interesse toont”, schetst hij een ander scenario in Sp!ts.

“En als ik dan niet vertrek, zou ik nog een jaar bij Ajax kunnen spelen zodat ik in 2013 transfervrij de deur uit kan lopen. Maar ik vind het nu echt tijd om te gaan. Ik ben 24 jaar, geen achttien meer. Al vijf jaar speel ik in het eerste van Ajax, een mooi moment voor de volgende stap. En ik vind het leuk dat Valencia mij voor veel geld wil halen, daar spreekt waardering uit.”

“Ik heb een bezoek gebracht aan Valencia – FC Barcelona. Geweldig. Ik kon me moeilijk voorstellen dat ik misschien zelf ook dergelijke wedstrijden ga spelen. Maar dat verandert vast als ik daadwerkelijk naar Valencia verhuis.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *