AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Van der Wiel: ‘Ben niet geblesseerd vanwege transfer’

Gregory van der Wiel zit al sinds de winterstop in de lappenmand bij Ajax. De rechtsback heeft een blessure aan zijn lies en van een rentree op de korte termijn lijkt uitgesloten. Volgens bepaalde geruchten zou de blessure van de Ajacied een verband hebben met een naderende transfer naar Valencia. Onzin, meent Van der Wiel.

“Mijn afwezigheid heeft helemaal niets met een transfer te maken. Het is onzin, het zijn puur speculaties. Waar dat vandaan komt, weet ik niet. Ik werk iedere dag hard aan mijn herstel,” zegt Van der Wiel tegenover Ajaxlife.nl. “Het gaat goed, maar de ene dag voel ik mijn lies meer dan de andere dag. Ik wacht op het moment dat ik pijnvrij ben of dat het gevoel, dat misschien niet helemaal weggaat, zo is dat ik er normaal mee kan spelen.”

Door zijn blessure moest de verdediger al de nodige wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Zo miste hij de ontmoetingen met Manchester United en met het Nederlands elftal de interland tegen Engeland op Wembley. “Ik vind het net zo vervelend dat ik Excelsior-uit moest missen,” luidt zijn reactie als de oefenpot van Oranje ter sprake komt.

Van der Wiel hoopt dit seizoen nog van betekenis te zijn voor Ajax en zegt zich te willen richten op de prolongatie van de titel. Een datum aan zijn terugkeer wil de verdediger momenteel nog niet verbinden. “Er verschenen verhalen dat ik me erop richt dan terug te keren, maar dat heb ik nooit gezegd. Ik noem nu ook geen datum.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *