Van der Vaart: ‘Het liefst sluit ik mijn carriere af bij HSV’

ajaxreportsRafael van der Vaart speelde lange tijd bij Ajax en had het ooit over een mogelijke terugkeer als speler en de mogelijkheid om daarna een rol binnen de club te krijgen, door die plannen kan een streep gezet worden. Van der Vaart hoopt zijn actieve loopbaan af te sluiten bij HSV. “Het liefst ga ik hier niet meer weg.”

HSV staat er financieel niet goed voor, toch hoopt Van der Vaart met zijn ploeg Europees voetbal te halen. “Dat is duidelijk een doel. Middelmaat is voor een club als HSV niet genoeg, we horen hoger te spelen. En ik zal, zolang men me hier wil hebben, daar alles voor geven. Ik zou het leuk vinden om hier te spelen tot het einde van mijn carrière, nooit meer weg gaan”, zegt de middenvelder in gesprek met Bild.

The post Van der Vaart: ‘Het liefst sluit ik mijn carriere af bij HSV’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *