‘Urby Emanuelson maakt seizoen af bij Fulham’

Urby Emanuelson maakt onder voorbehoud van een medische keuring de overstap van AC Milan naar Fulham. De 26-jarige Emanuelson wordt door Fulham gehuurd van de Italiaanse club.

Voor Emanuelson betekent de tijdelijke overgang een weerzien met Martin Jol met wie hij eerder samenwerkte bij Ajax. Emanuelson in De Telegraaf: Ik maak het seizoen daar op huurbasis af. Ik heb bij Ajax heel goed met hem samengewerkt en ben blij dat hij me de kans geeft. Martin heeft veel vertrouwen in me en dat heb ik nu nodig. Bij AC Milan kwam ik uit het niets op de bank terecht en daar ben ik toch wel van geschrokken. De laatste twee maanden waren zwaar. Op mijn leeftijd is het belangrijk elke week te spelen.”

In Londen hoopt Emanuelson dus op speeltijd en mogelijk ook weer een hernieuwde kans te krijgen in het Nederlands Elftal van bondscoach Louis van Gaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *