AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Transferwaardes van Van der Wiel en Eriksen stevig gedaald’

Volgens diverse Britse media zijn Gregory van der Wiel en Christian Eriksen in transferwaarde gedaald dankzij hun matige spel tijdens Nederland-Denemarken. Beide Ajacieden worden door Engelse clubs begeerd, maar maakten tot op heden geen indruk op het EK.

‘Van der Wiel is in transferwaarde gedaald’, stelt The Bleacher. ‘Hij slaagde er niet in om Simon Poulsen af te stoppen, die de alles beslissende assist op Michael Krohn Dehli kon leveren. Neem daarbij in ogenschouw dat hij het afgelopen seizoen maar liefst zeven maal een fout beging bij Ajax die tot een tegentreffer leidde en je kan niet anders dan vaststellen dat Van der Wiel een defensief zwaktepunt is.’

‘Eriksen maakte geen indruk tijdens Nederland-Denemarken’, stelt The Daily Mirror vast. ‘De jonge Deen had moeite met de bewaking van Nigel de Jong en Mark van Bommel, terwijl De Jong weinig speelt bij Manchester City en Van Bommel op zijn retour zit. Eriksen is dus nog zeker niet klaar voor de Europese top en zou er goed aan doen om bij Ajax te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *