‘Transfer Theo Janssen vastgelopen op een ton’


De transfer van Theo Janssen van Ajax naar Vitesse is nog altijd niet officieel beklonken. De middenvelder wil graag terugkeren naar zijn voormalige club, maar de transfer wordt momenteel tegen gehouden door een verschil van honderdduizend euro. Dat liet Rob Jansen, de zaakwaarnemer van de Ajax-speler zondag weten tegenover de NOS.

“Uiteindelijk doordat Vitesse erachter kwam dat een Turkse club wel een redelijk bod had gedaan, heeft Vitesse een bedrag van zes ton aan Ajax geboden”, begon de belangenbehartiger uit te leggen. “Dat was ook akkoord en vrijdag hebben we met Vitesse in Amsterdam onderhandeld over de laatste details van het contract. Iedereen was na afloop blij.”

“Dat veranderde toen ik ‘s avonds een telefoontje kreeg dat Vitesse-eigenaar Merab Jordania een andere visie had en het contract van Janssen wellicht wat aangepast moest worden. Daarnaast zou Ajax minder geld krijgen, omdat ze een tijd van twaalf uur hadden overschreden om een akkoord te bereiken. Vitesse wilde een ton van het transferbedrag afhalen, waarna Ajax de onderhandelingen afkapte”, zo besloot Jansen, die de beweegredenen van de Amsterdammers begrijpbaar vindt.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!