‘Transfer Nuytinck naar Ajax zou voor iedereen goed zijn’

Bram Nuytinck wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek naar Ajax. De verdediger van NEC Nijmegen geldt in Amsterdam als één van de kandidaten om de plek van Jan Vertonghen over te nemen in het centrum.

Vertonghen vertrok afgelopen week naar Tottenham Hotspur, Ajax speurt ondertussen naar een vervanger. NEC-trainer Alex Pastoor maakt zich niet druk over een mogelijk vertrek van Nuytinck. Integendeel. “Als Bram naar Ajax gaat maak ik me daar helemaal geen zorgen over”, zegt Pastoor in gesprek met Voetbal International.

“We zijn daarop voorbereid en zo’n transfer zou voor alle partijen goed zijn. Met zeven voor NEC-begrippen goede verdedigers in huis kunnen we een vertrek van Nuytinck opvangen. En het geld dat hij oplevert kan NEC weer investeren”, aldus de trainer, die in Michel Breuer een brok aan ervaring wist toe te voegen aan zijn selectie.

“Michel is een zeer waardevol persoon en een onderschatte speler”, zegt Pastoor over de 32-jarige Breuer. Dat Breuer NEC geen geld meer zal opleveren, deert Pastoor niet. “Ik ken hem goed uit onze gezamenlijke tijd bij Heerenveen en weet dat hij veel kwaliteiten met zich meebrengt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *