‘Tottenham ziet in Maarten Stekelenburg nieuwe doelman’


Tottenham Hotspur is op zoek naar een nieuwe doelman. Brad Friedel is inmiddels 41 jaar, reservedoelman Carlo Cudicini 38 en Heurelho Gomes mag de club verlaten.

De Telegraaf weet vanmorgen te melden dat Maarten Stekelenburg een gegadigde is om de nieuwe keeper op White Hart Lane te worden. Voor de Oranje-international zullen de Londenaren wel diep in de buidel moeten tasten omdat Stekelenburg nog tot medio 2015 vastligt in Rome. Bij AS Roma speelde de 29-jarige doelverdediger geen imponerend seizoen. Zo verzamelde hij in zijn eerste jaar in de Serie A twee rode kaarten.

Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Stekelenburg, geeft aan dat er inderdaad wat speelt. “Er zijn meerdere clubs die zich voor Maarten hebben gemeld. We gaan die interesses bekijken. Er kunnen in de laatste weken van de transferperiode nog flinke transfers plaatshebben bij de grote clubs.” The Spurs zijn dus op zoek naar een nieuwe doelman en daarom worden veel keepers aan de club gelinkt. Zo zouden ze bij Tottenham ook interesse hebben in de Franse international Hugo Lloris.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE! En maak kans op een SHIRT!