AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Tottenham Hotspur wil komst Vertonghen deze weer afronden

Tottenham Hotspur heeft zich officieel bij Ajax gemeld voor Jan Vertonghen. De Engelsen hebben al een bod uitgebracht en hopen de Belg snel binnen te halen voordat de concurrentie toehapt.

Volgens De Telegraaf hoopt Tottenham het contract van Vertonghen voor minder dan tien miljoen uit te kopen. Met een nog eenjarig contract kan Ajax niet de hoofdprijs vragen omdat de verdediger anders volgend jaar transfervrij is. ‘Het allermooiste scenario is dat ik naar één van mijn droomclubs ga en Ajax een mooie vergoeding krijgt’, meldde Vertonghen kort.

Managementbureau Nakhli Mondial voert momenteel gesprekken met de club van Rafael van der Vaart. Directeur Mustapha Nakhli bevestigt dat Tottenham een droom is voor zijn cliënt. ‘Jan heeft enkele droomclubs, die voor hem heel speciaal zijn. Voetballen in de top van de Premier League is iets waar hij altijd op heeft gehoopt.’ Ondanks dat hoopte Vertonghen de geruchten stil te houden tot na de competitie.

Voor coach Harry Redknapp zou Vertonghen één van de belangrijkste aankopen moeten worden. De aanvoerder zou in Londen Champions League kunnen spelen als de Spurs derde of vierde eindigen in de Premier League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *