AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Toptalent verkiest HSV boven Ajax

Hamburger SV heeft zich de komende jaren verzekerd van toptalent Maximilian Beister. De aanvaller werd in verband gebracht met Ajax, maar kiest toch voor een langer verblijf bij HSV, gezien zijn contractverlenging.

Maandagavond maakte HSV op de website bekend dat de 21-jarige Beister zijn contract verlengde tot medio 2016. Sinds mei 2010 speelt de aanvaller op huurbasis voor Fortuna Düsseldorf in de Tweede Bundesliga. Die Rothosen zijn tevreden over de jongeling en zullen hem na dit seizoen terughalen naar de Duitse havenstad. HSV is blij met de contractverlenging van de jonge buitenspeler.

“We zijn blij dat we met Maximilian een jonge, hooggetalenteerde speler langdurige hebben kunnen vastleggen. Hij komt uit de regio Hamburg, is hier opgeleid en heeft zich in Düsseldorf goed doorontwikkeld”, zei technisch directeur Frank Arnesen. Beister speelde tot op heden vijftig keer voor Fortuna en maakte zeventien doelpunten.

“Voor mij is het een droom om voor HSV in de Bundesliga te spelen. Ik ga me hier verbeteren en met de weg, die met jonge spelers is ingeslagen, meegaan. De gesprekken met trainer Thorsten Fink en Frank Arnesen hebben me overtuigt. Ik kijk ernaar uit om terug te keren”, zei Beister.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *