AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Theo Janssen vecht nog tegen vakantiekilootjes’

Theo Janssen meent dat hij nog een aantal vakantiekilootjes af moet vallen. De middenvelder kon in de vakantie weinig doen, omdat hij geopereerd werd aan zijn neus. Wel is hij inmiddels aangesloten bij de trainingsselectie van Ajax.

“Ik wilde het zo vroeg mogelijk doen in mijn vakantie, maar dat ging niet”, aldus de voormalig speler van FC Twente tegenover het Algemeen Dagblad. “Nu sluit ik een week later aan. Vervelend, omdat iedereen al op een niveau zit waar ik nog naartoe moet. Ik heb niets kunnen doen. Ik mocht twee weken geen inspanning leveren. En in mijn geval is dat heel veel. Er moeten namelijk nog wat vakantiekilootjes af.”

“Ik wil fitter zijn dan het afgelopen seizoen. Ik stond er pas vanaf de vijfde, zesde maand echt, nu wil ik topfit aan de competitie beginnen”, zo laat Janssen weten. De middenvelder meent zelf dat hij al aankomt als hij eten ziet. “Als ik al naar eten kijk, ben ik al een kilo zwaarder. Ik heb nu eenmaal aanleg, zal altijd op mijn gewicht moeten letten”, zo besluit de Arnhemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *