‘Theo Janssen mist waardering bij Ajax en staat open voor Vitesse’


Theo Janssen heeft zijn laatste speelminuten in het Ajax-tenue mogelijk al achter de rug. Na het duel met PSV (4-2 nederlaag) in de strijd om de Johan Cruijff Schaal oordeelde de 31-jarige middenvelder kritisch over de plannen van trainer Frank de Boer.

Janssen sprak onlangs met De Boer over zijn rol binnen het team. “Daarin is het voor mij heel duidelijk geworden”, sprak de ervaren speler tegenover diverse mediums, waaronder Voetbal International. Een gebrek aan waardering is een duidelijke factor. “Je wilt spelen voor een club die jou graag wilt hebben en waar je belangrijk voor kunt zijn. Als de trainer graag wil dat ik blijf, dan blijf ik. Anders niet.”

Janssen speelde tegen de Eindhovenaren de volledige wedstrijd. De terugkeer van Christian Eriksen zou echter een reserveplek kunnen opleveren. “Ach, dat is zo makkelijk om te zeggen. Ik heb overal al van alles gelezen, maar nog nooit dat ze me honderd procent zeker hier willen houden.”

Vitesse wil Janssen graag terug naar Arnhem halen. Voor de middenvelder is het verhaal simpel: “Als Ajax en Vitesse er niet uit komen, dan blijf ik ik lekker hier.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!