AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Theo Janssen gestreeld door spreekkoren van Vitesse-fans

“Theo kom naar huus.” De woorden klonken vrijdag herhaaldelijk tijdens de competitiewedstrijd van Vitesse tegen Heracles Almelo.

De 30-jarige middenvelder van Ajax voelt zich gestreeld door de acties van supporters van Vitesse, die massaal schreeuwden om zijn terugkeer bij de club. In het kader van een spelersreünie zat hij op de tribune van het Gelredome. “Natuurlijk doet zoiets wel wat me je”, reageerde de Arnhemmer tegenover De Gelderlander. “Als de supporters zo zingen, dat geeft een goed gevoel. Het betekent dat je welkom bent. Dat is wel leuk.”

De middenvelder staat bij Ajax nog onder contract tot medio 2013. In het geruchtencircuit zijn telkens verhalen te beluisteren dat Janssen het niet naar zijn zin zou hebben bij de regerend landskampioen. “Ik doe niet mee aan allerlei speculaties. Als mensen zeggen dat ik het niet naar mijn zin heb, dan moeten ze dat maar doen. Ik sta volgend jaar nog onder contract bij Ajax en laat alles zijn gang gaan. Ik richt me op de landstitel, we doen goed mee. Ik doe mijn best om met Ajax kampioen te worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *