AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Theo Janssen: ‘Kan niet altijd mezelf zijn bij Ajax’

Theo Janssen was de aankoop van landskampioen Ajax in de afgelopen zomer. De middenvelder kwam over van FC Twente, maar kreeg tot nu toe vooral kritiek te verwerken. Mogelijk komt dat door het feit dat hij niet altijd zichzelf kan zijn.

Sander Boschker, voormalig Ajacied en eerder ploeggenoot van Janssen bij FC Twente, zei in 2011 veel te verwachten van de combinatie Janssen-Ajax. “Als Theo zichzelf blijft, gaat Ajax niet alleen veel plezier aan de voetballer Theo Janssen beleven, maar ook aan de mens Theo Janssen”

“Ik ben altijd wel mezelf. Maar ik kan niet altijd mezelf zijn…”, zegt Janssen in gesprek met AjaxLife. “Dat is niet iets wat ik verder wil uitleggen. Mensen zeggen wel eens dat Amsterdammers heel direct zijn en dat je alles tegen ze kunt zeggen. Ik heb niet het gevoel dat dit altijd zo is. Dat is jammer.”

“Ik ben iemand die direct kan zijn, en vind het fijn als iemand ook direct tegen mij is als hij niet blij met me of niet tevreden over me is”, vervolgt de linkspoot zijn verhaal. “De spelers zullen ook absoluut aan mij moeten wennen. Maar ik zit hier nu al zeven maanden. Ik hoop wel dat ze ondertussen aan me gewend zijn. Ik bedoel, daar ga ik wel van uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *