Telegraaf: Ajax akkoord met Club América, bal ligt bij Lainez

Ajax heeft met Club América een akkoord bereikt over de transfersom van Diego Lainez. De komst van de achttienjarige Mexicaan is nog niet zeker, omdat ook Real Betis naar de diensten van de jongeling zou hengelen.

Dat meldt De Telegraaf. Real Betis zou via een bliksembezoek aan Mexico een uiterste poging willen doen om een stokje te steken voor de overgang van Lainez. De bal ligt dan ook bij de Mexicaan. De Amsterdammers hopen dat de aanvaller voor Ajax kiest en daarmee voor ‘de ideale springplank naar de Europese top’. 

Het wel of niet doorgaan van de transfer is ook van belang voor David Neres. De Telegraaf meldde eerder al dat het Chinese Guangzhou Evergrande een verhoogd bod van 43 miljoen euro heeft aangekondigd. Ajax wil de Braziliaan alleen laten vertrekken als Lainez naar Amsterdam komt.

Eerder donderdag adviseerde Mario Carrillo, oud-trainer van Club América, de tiener om naar Nederland te verkassen. “Nederland past bij de kwaliteiten van Lainez. Het is de perfecte springplank voor jonge spelers”, zei hij tegenover ESPN

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer