Tadic sprakeloos na laat puntenverlies: ‘Dit is pijnlijk, echt ongelofelijk’


Dusan Tadic kan er met zijn hoofd niet bij dat Ajax de thuiswedstrijd tegen Heerenveen niet heeft gewonnen. De Serviër vindt dat iedereen goed in de spiegel moet kijken om te voorkomen dat de Ajacieden in herhaling gaan vallen.

Ajax stond met 3-1 en met 4-3 voor, maar toch namen de Friezen een punt mee naar Heerenveen. “Dat is pijnlijk, echt ongelofelijk”, zegt Tadic voor de camera’s van de NOS. “Als je met 3-1 voorstaat moet je de wedstrijd gewoon winnen.”

“Je mag nooit vier goals tegenkrijgen, tegen niemand”, vervolgt de Serviër. “Zeker niet thuis. Iedereen moet in de spiegel kijken om erachter te kunnen komen wat het probleem is. Verdedigen start bij de aanvallers en aanvallen start bij de verdedigers, dus iedereen moet nadenken waar de problemen vandaan komen.”

Tadic vond niet dat zijn penalty een breekpunt was in de wedstrijd. “Natuurlijk is het een vervelend gevoel, maar het zag er niet naar uit dat het bij 4-1 game over zou zijn geweest. Iedere counter van Heerenveen was namelijk gevaarlijk.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!