AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Sulejmani minimaal vier maanden niet inzetbaar

Miralem Sulejmani kan zich gaan richten op volgend seizoen. De Serviër onderging woensdag een kijkoperatie voor zijn knieklachten en daaruit kwam slecht nieuws. ‘Mickey’ heeft schade aan de buitenmeniscus en is minimaal vier maanden out.

Tijdens de kijkoperatie is de schade aan de meniscus van de linkerknie wel hersteld, maar Frank de Boer kan dit seizoen geen beroep meer doen op zijn clubtopscorer. Sulejmani liep de blessure op in de wedstrijd tegen Roda JC, ook nog eens zijn 150e optreden. Hij moest na een half uur hinkend van het veld.

De Boer vreesde al voor schade bij zijn buitenspeler. Na afloop van de 4-1 zege van zondag sprak de coach zijn zorgen uit. ‘Sulejmani viel tegen Feyenoord ook al uit met een knieblessure. Ik vrees dat er toch iets met zijn meniscus aan de hand is. Ik wil niet negatief zijn, maar vrees het ergste.’ Arts of trainer, dat had hij dus goed gezien.

Sulejmani begon goed aan dit seizoen en leek weer even op de aanvaller van SC Heerenveen. Lichte pijntjes gooiden de aanvaller toen wat terug in zijn vorm. Ondanks dat maakte Sulejmani elf doelpunten in de Eredivisie en eentje in de Champions League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *