AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Sulejmani: ‘Ik heb al maanden last van een liesblessure’

Miralem Sulejmani ontving de voorbije wedstrijden van Ajax flink wat kritiek van de eigen aanhang. De Servische aanvaller werd tijdens het duel met ADO Den Haag zelfs uitgefloten door de supporters van Ajax. Sulejmani zelf weet wel waarom zijn prestaties ietwat tegenvallen.

“Misschien had ik duidelijker moeten zijn over mijn fysieke situatie. De supporters weten niet dat ik al maanden met liesblessure rondloop en daarom dus tegen het eind van een wedstrijd soms terugval”, vertelde hij Voetbal International.

“Snelheid en explosiviteit zijn belangrijke wapens in mijn spel, die kon ik dan niet meer gebruiken. Bovendien had ik twee weken eerder een doodschop gekregen. De weken erna bleef ik er last van houden. Wat ook niemand weet: in de winterstop ben ik aan die enkel geopereerd, waarbij een botsplinter is verwijderd.”

Door zijn uitspraken hoopt Sulejmani op meer begrip van de fans. “Dat speelde allemaal mee in de slotfase tegen ADO. Ik verwijt de fans niet dat ze me uitfloten. Zij kenden de situatie niet en willen gewoon een goed Ajax zien. Ik hoop dat ze mij ook niets meer verwijten. Soms komen er emoties omhoog, dat hoort erbij. Nu kennen ze de achtergronden van mijn reactie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *