Spijt na ‘domme’ actie tegen Ajax: “Dan denk je: wat heb ik gedaan, man?”

Jerry St. Juste vindt het ‘logisch’ dat hij na zijn razendsnelle rode kaart in de Johan Cruijff Arena openlijk werd aangepakt door teamgenoten van Feyenoord. Eind oktober kreeg de verdediger al na een paar minuten rood tijdens Ajax-Feyenoord. 

Na de verloren Klassieker kreeg de rechtsback de wind van voren van trainer Giovanni van Bronckhorst en van meerdere collega’s. “Ze waren niet tegen mij, maar tegen mijn actie. Ik wist voor mezelf dat het een domme actie was, dat is vervelend genoeg”, legt St. Juste deze week uit aan de Volkskrant. 

“Dan is er nog je team, je club die je in de steek laat. Dat hebben we intern besproken. Je mag elkaar op een correcte manier op fouten wijzen. Ze weten dat ik er zelf ook van baalde. Het is niet mijn intentie om er binnen vijf minuten tegen Ajax af te gaan.”

Het was voor St. Juste ‘zwaar’ om het grootste deel van de wedstrijd te volgen vanuit de kleedkamer. “‘Je hoort het publiek schreeuwen, de scheidsrechter fluiten, Ajax scoren en je kunt niets doen, ja, hopen dat het niet erger wordt. Duurde lang, hoor. Dan denk je: wat heb ik gedaan, man? Iedere keer dat je daarna niet speelt, baal je.”

St. Juste werd voor drie wedstrijden geschorst na zijn rode kaart. Donderdagavond is hij weer van de partij tegen VVV-Venlo. 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer