Sno: ‘Zal applaus van Feyenoord-publiek nooit vergeten’

Evander Sno heeft zijn dank uitgesproken richting de supporters van Feyenoord. De middenvelder van NEC Nijmegen moest zaterdag in het onderlinge treffen naar de kant, omdat hij zich niet goed voelde. De aanhang van de thuisclub stak Sno een hart onder de riem met een warm applaus.

Gevreesd werd voor een hartstilstand bij Sno, die in het verleden in zijn tijd bij Ajax al eens werd getroffen door een hartstilstand. “Een hartstilstand? Mensen weten niet waar ze over praten. Dit waren hartritmestoornissen, daar draag ik die defibrilator voor. Niemand hoeft zich zorgen te maken over Evander Sno. Dit was geen hartstilstand. Als je een hartstilstand krijgt lig je op het veld.

“Ik was gewoon aanspreekbaar. Ik heb ook het fantastische applaus van de Feyenoord-fans meegekregen, hoor. Wat een geweldig gebaar was dat, dat zal ik nooit vergeten.”

NEC heeft overigens woedend gereageerd op de uitspraken van Feyenoord-arts Casper van Eijck, die maandag verklaarde dat Sno opnieuw getroffen was door een hartstilstand. Carlos Aalbers, voorzitter van NEC, liet echter weten dat de resultaten van het medische onderzoek nog niet bekend zijn. Sno speelt tegenwoordig met een defibrillator om zijn hart goed te laten werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *