‘Sneijder zit helemaal kapot na EK-debacle’


Wesley Sneijder kan nog altijd niet begrijpen dat het Nederlands elftal slecht heeft gepresteerd op het EK. Na drie wedstrijden waren nul punten gehaald in de groepsfase. “Twee jaar lang ben ik met dit toernooi bezig geweest en in twee weken tijd gooi je het weg.”

Wes denkt de oorzaak te weten van het slechte resultaat. “Er zijn dingen gebeurd. Er is ook gelekt naar de pers. Dat is geen verrassing”, laat de middenvelder weten. “Maar van sommige dingen is het zo onnodig. Zoveel dingen die geheim hadden moeten blijven. Als je een besloten training hebt in drie formaties, moet dat niet de volgende dag in de krant staan. Dat is een lek. Dan denk je niet in het belang van het elftal.”

“We hebben met z’n allen gefaald. Ik heb alles voor het EK opzij gezet. Vier jaar lang hebben we gebouwd aan de ploeg en na één toernooi is alles kapot. Doodzonde. Dit is een schande”, zei Sneijder, die nog steeds niet kan begrijpen dat het wéér niet gelukt is. “Het is mijn grote droom om met Oranje een hoofdprijs te winnen. Dat is weer niet gelukt. Daar baal ik enorm van. Ik ben helemaal kapot, zit stuk.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!