Sneijder hard aangepakt door Turkse media

ajaxreportsDat de komst van Wesley Sneijder groot nieuws was in zowel de Turkse als internationale media is iedereen wel bekend, maar dat dat ook keerzijden kan hebben in Turkije heeft Sneijder na de Champions League wedstrijd tegen Schalke 04 (1-1) mogen ervaren. De Turkse media haalden keihard uit naar de nieuwe aanwinst van Galatasaray.

Mede door de hooggespannen verwachtingen voor zowel Sneijder als mede aankoop Drogba was de druk om te presteren voor beide spelers hoog. Het feit dat na 90 minuten de 1-1 stand op het scorebord stond was voor de Turkse media reden om kritiek te leveren op het spel van het zeer ambitieuze Galatasaray.

Dat Sneijder na 45 minuten werd gewisseld was volgens de Turkse media terecht omdat ze vonden dat hij stond te slapen in het veld. Daarnaast vonden ze dat Sneijder niet op zijn niveau speelde wat ze van hem gewend zijn en vonden ze zijn spel zeer onder de maat. Het feit dat coach Fatih Terim hem als linksmidden opstelde was voor de Turkse media ook een verrassing, omdat hij volgens hen beter tot zijn recht komt centraal op het middenveld en de conditie van Sneijder nog ver onder de maat is. Dit was volgens de Turkse media dan ook een terechte reden om Sneijder in de rust naar de kant te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *