AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Simon Poulsen kan voor twee jaar tekenen bij Ajax

Simon Poulsen lijkt de nieuwe linksback van Ajax te worden. De speler van AZ kan transfervrij vertrekken uit Alkmaar en heeft inmiddels een aanbieding uit Amsterdam ontvangen.

De 27-jarige Deen lijkt de voorkeur te krijgen boven Alexander Buttner, die ook hoog op het lijstje stond. Poulsen en Ajax voerden inmiddels gesprekken en De Telegraaf weet te melden dat de international een tweejarig contract kan ondertekenen. Ajax lijkt te kunnen voldoen aan de voorwaarden die hij voor een nieuwe club heeft gesteld. Namelijk, kans op speeltijd, aanvallend spel en Champions League voetbal. ‘In de Champions League uitkomen, is een pré. Maar de manier van spelen – aanvallend – en de kans op speeltijd vind ik belangrijker’, zegt Poulsen.

Ajax laat zien dat het direct na het einde van de competitie spijkers met koppen wil slaan op de transfermarkt. Eerder al contracteerde het Lasse Schone van NEC en werden er gesprekken gevoerd met Luciano Narsingh van Heerenveen. Ook is Ajax op zoek naar een geschikte opvolger van Jan Vertonghen, die zo goed als zeker uit Amsterdam vertrekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *