AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Sigthorsson hoopt dit seizoen nog te kunnen vlammen voor Ajax

Kolbeinn Sigthorsson hoopt dit seizoen nog in Ajax te komen. Dat zegt hij tegen AjaxLife.nl.

‘Het is nu mijn doel om aan te sluiten bij de groepstraining. Ik hoop dit seizoen zeker nog te spelen, maar ga niets overhaasten. Ik heb er niets aan als achteraf blijkt dat ik te snel terugkeerde’, aldus de spits uit IJsland.

Volgens de supportersvereniging is Sigthorsson al voorzichtig oefeningen met de bal aan het doen in samenwerking met de fysio. De spits raakt wel gemotiveerder. ‘Het frustreert me nog steeds dat ik zwaar geblesseerd raakte, maar hoe meer vooruitgang ik boek, des te gemotiveerder ik ben’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *