Siem de Jong wil seizoen bij Ajax afmaken

De interesse in Ajacied Siem de Jong neemt toe. Louis Laros, de zaakwaarnemer van De Jong, zegt dat ze de clubs doorverwijzen naar Ajax. ‘Maar op dit moment speelt er niets.’ Newcastle United zou onlangs de pijlen gericht hebben op De Jong.

De Jong heeft zelf aangegeven dat hij tot het einde van het seizoen sowieso bij Ajax blijft. ‘Of er moeten hele gekke dingen gebeuren, maar voorlopig zijn we niet met een club bezig’, aldus Laros.

Coach Frank de Boer zei vorige week op het trainingskamp in Brazilië dat hij verwacht dat er aan het einde van dit seizoen drie à vier spelers zullen vertrekken. Hij noemde de naam van Christian Eriksen, Toby Alderweireld en Siem de Jong. Echter heeft de jong nog tot 2015 een verbintenis in Amsterdam.

Trainer De Boer gaat er niet vanuit dat er in de winterstop spelers zullen vertrekken bij Ajax. ‘Ik denk dat de groep intact blijft.’ De Jong, die dit seizoen de aanvoerdersband aangereikt kreeg, ontpopte zich vorig jaar tot de meest waardevolle speler van de Eredivisie en voelt dit seizoen een grote verantwoordelijkheid bij Ajax.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *