Siem de Jong: ‘In de zomer bepaal ik waar mijn toekomst ligt’

ajaxreportsSiem de Jong is voor de derde maal op rij kampioen met Ajax. De vraag is of de aanvoerder er volgend seizoen ook bij is wanneer de Amsterdammers een poging gaan doen de vierde titel op rij te winnen.

“Deze zomer bepaal ik wat ik ga doen”, zei De Jong zondagmiddag na de zege op Willem II (5-0). “Als er een club voor me komt dan ga ik daar heel goed over nadenken.”

Voorlopig heeft zich geen club voor de middenvelder bij Ajax gemeld, maar bekend is dat hij de stap naar een andere competitie hoopt te maken. De Jong sprak namelijk eerder dit seizoen al een voorkeur uit voor de Duitse competitie. Hij zal echter niet zomaar ‘ja’ zeggen tegen elk aanbod uit Duitsland.

The post Siem de Jong: ‘In de zomer bepaal ik waar mijn toekomst ligt’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *