‘Siem de Jong gelooft in goede serie van Ajax’

ajaxreportsSiem de Jong is van mening dat zijn ploeg de komende weken goede resultaten neer kan zetten. De middenvelder van Ajax zag zijn ploeg vorig seizoen ook een aantal wedstrijden verliezen, maar daarna een goede serie neerzetten. De Jong denkt dat dat weer kan.

“We hebben vorig jaar ook een aantal mindere resultaten gehad en daarna een goede serie neergezet”, aldus De Jong in gesprek met Ajax TV. “We hebben wel het vertrouwen dat we dat weer kunnen doen. We hebben zondag onszelf tekort gedaan. Dat is zuur. Toch denk ik dat we voort moeten borduren op het spel dat we vertoond hebben. Woensdag tegen AZ kunnen we weer wat rechtzetten.”

De afgelopen week heeft Ajax geen goed gevoel opgeleverd. “We hebben niet zo’n goed gevoel natuurlijk”, vervolgde De Jong zijn verhaal. “Tegen ADO Den Haag hebben we zelf de kansen gehad. Twee goals zijn onterecht afgekeurd. Dan mag je uiteindelijk nog van geluk spelen dat die bal er alsnog in gaat en het nog 1-1 wordt. Het is heel zuur dat we 1-1 spelen. Het ligt ook wel aan onszelf. We hadden eerder moeten scoren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *