AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Roly Bonevacia krijgt nieuwe kans bij Ajax

Ook Roly Bonevacia mag zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen laten zien aan Frank de Boer. Hij is samen met Geoffrey Castillion de enige die nog kans maken op een toekomst in Amsterdam.

De trainer is niet tevreden over het optreden van Bonevacia en Castillion, maar ze mogen beiden nog een keer wat laten zien in de voorbereiding. De middenvelder is vooral de laatste weken goed bezig bij NAC Breda terwijl Castillion al eerder groen licht kreeg om zich opnieuw te bewijzen. Bij RKC Waalwijk kreeg de spits lang niet altijd de voorkeur, maar De Boer wil hem een nieuwe kans geven voor de rol als tweede spits. Bonevacia en Castillion hebben beiden nog een contract tot 2013.

Het AD weet verder te melden dat Rodney Sneijder, Marco Bizot en Florian Jozefzoon dus niet hoeven terug te keren naar Amsterdam. Jozenzoon kreeg die boodschap al enkele weken geleden en hij gaat met NAC Breda praten over een mogelijke kans. Bizot keepte bij Cambuur Leeuwarden een prima seizoen, maar een blessure gooide roet in het eten. Sneijder speelde in het begin goed, maar gleed daarna ver af.

Ook Dario Cvitanich, verhuurd aan Boca Juniors, gaf al aan liever in Argentinië te blijven dan terug te keren naar Amsterdam. Zodoende lijkt Ajax al voor het nieuwe seizoen afscheid te nemen van een hele hoop spelers vanwege uiteenlopende redenen. Jeroen Verhoeven (wil weg), André Ooijer (stopt), Warner Hahn (moet weg) en bovenstaande vier mogen vertrekken of gaan al weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *