AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Rodney Sneijder mag toekomst bij Ajax zelf bepalen’

Rodney Sneijder mag zelf bepalen waar zijn toekomst ligt. De door Ajax aan Utrecht verhuurde middenvelder mag terugkeren in de ArenA, maar lijkt daar weinig perspectief te hebben.

‘Ik heb een goed gesprek met Frank de Boer gehad’, vertelt Sneijder tegen De Telegraaf. ‘De Boer heeft mij uitgelegd dat ik voor mijn positie de derde keus ben. Ik ga nu met mijn zaakwaarnemer overleggen wat ik moet doen’, vervolgt hij.

Ajax is bereid om mee te werken aan een transfer en zal slechts een kleine vergoeding vragen voor de geboren Utrechter. Hij kan er echter ook voor kiezen om net als Ismaël Aisatti te vechten voor zijn plek in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *