Ricardo Kishna: ‘Ik snap vergelijking met Van Persie wel’

Aan zelfvertrouwen heeft Ricardo Kishna geen gebrek. De vleugelflitser lijkt de laatste weken te zijn doorgebroken bij Ajax, en dit smaakt naar meer. De nieuwe smaakmaker van Ajax wordt vaak vergeleken met Robin van Persie in zijn tijd bij Feyenoord. “Qua spel word ik met hem vergeleken, net zoals ik soms hoor dat ik iets […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ricardo Kishna: ‘Ik snap vergelijking met Van Persie wel’

Aan zelfvertrouwen heeft Ricardo Kishna geen gebrek. De vleugelflitser lijkt de laatste weken te zijn doorgebroken bij Ajax, en dit smaakt naar meer. De nieuwe smaakmaker van Ajax wordt vaak vergeleken met Robin van Persie in zijn tijd bij Feyenoord. “Qua spel word ik met hem vergeleken, net zoals ik soms hoor dat ik iets […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *