‘Real Sociedad contract ‘Ajax-target’ Marc Muniesa’


ajaxreportsBarcelona-speler Marc Muniesa heeft volgens diverse Spaanse media een tweejarig contract met Real Sociedad getekend. De centrumverdediger stond vorige zomer op het verlanglijstje van Ajax.

Onlangs werd Muniesa weer met Ajax in verband gebracht, maar de Catalaan liet destijds weten niks van de club uit Amsterdam te hebben vernomen. ‘Dat heb ik ook gelezen, maar ik heb niets van Ajax gehoord. Dat is iets van de media. Ik blijf er rustig onder. Ik weet dat ik veel minuten kan maken als ik fit ben’, aldus Muniesa.

The post ‘Real Sociedad contract ‘Ajax-target’ Marc Muniesa’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!