‘Overmars zal ook het nat in de handen hebben, want het zal heel moeilijk zijn’


Marc Overmars staat voor een pittige klus bij Ajax. De directeur spelersbeleid moet op zoek naar een waardige opvolger van Frenkie de Jong, die voor een recordtransfer naar Paris Saint-Germain staat. Valentijn Driessen is benieuwd.

“Overmars zal handenwrijvend naar de bankrekening zitten staren”, zegt Driessen in een video-interview met Telegraaf TV. “Maar hij zal ook het nat in de handen hebben, want hij moet een vervanger vinden voor Frenkie de Jong. Dat zal heel moeilijk zijn.”

De verslaggever van De Telegraaf ziet geen ‘tweede Frenkie’ rondlopen in Nederland. “Dit soort spelers zijn niet één-op-één te vervangen. Er loopt geen tweede Frenkie de Jong rond, waarvan je zegt: die is iets jonger, die pakken we en gaat hetzelfde leveren. Daarom zijn dit exceptionele talenten, die je uiteindelijk toch gaat missen.”

Volgens De Telegraaf hebben Ajax en PSG een akkoord bereikt over een transfersom van 75 miljoen euro. Omdat de 21-jarige middenvelder 52 keer in actie kwam voor de Amsterdammers, levert hij omgerekend 1,44 miljoen euro per gespeelde wedstrijd op.

Lees ook: De Telegraaf: Frenkie de Jong kiest voor PSG, Ajax incasseert 75 miljoen euro


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!