Oud-Ajacied duikt op bij Waasland-Beveren


Waasland-Beveren heeft vrijdag een nieuwe transfer afgerond. Daniel Cruz, die recent zijn wedstrijden speelde voor het Amerikaanse Dallas FC, moet de promovendus meer creativiteit op het middenveld bezorgen.

Cruz ondertekende bij zijn nieuwe werkgever een contract voor één jaar, met daarin opgenomen een optie voor één extra seizoen. De Colombiaan, die in het verleden onder andere actief was voor Ajax, zal met nummer zestien gaan spelen.

Cruz was vanzelfsprekend zeer positief over zijn nieuwe kans in het Belgische voetbal. “Ik ga weer in België wonen. In Colombia waren er nog enkele clubs geïnteresseerd, maar toen ik hoorde dat Beveren me wilde, ben ik direct naar België gevlogen . Mijn eerste indruk is positief. Ik denk dat we al een goede selectie hebben, maar we moeten ons nog versterken. Voor mij is het nu nog moeilijk om zeggen, maar ik denk dat het volgend seizoen wel moet lukken”, aldus de reactie van de aanwinst op de officiële website van de club.

Waasland-Beveren wist via de nacompetitie een plaats te veroveren in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Recent trok de club de Nederlander Roel van Hemert aan van het Deense Hjorring.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!