AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Oranje brengt Ajax geen goed nieuws’

Een flink domper voor Ajax. Ze kunnen in de voorronde voor de Europa League tegen FK Vojvodina niet beschikken over Brian Brobbey en Steven Bergwijn. Hier maakt journalist Tim van Duin melding van, die werkzaam is bij VI.

Reden voor de afwezigheid van de twee Ajax-aanvaller is de manier waarop het Nederlands elftal zich manifesteert op het EK in Duitsland. Doordat het Nederlands elftal de halve finale van het EK in Duitsland heeft bereikt, duurt het nog even totdat Brobbey en Bergwijn op het trainingscomplex in Amsterdam staan. De verwachting van Voetbal International is dat het tweetal een vakantie van twee weken zal nemen, wat betekent dat zij niet op tijd terug zijn voor de wedstrijden tegen het Servische FK Vojvodina.

Voor Ajax-trainer Francesco Farioli is dat ongetwijfeld een tegenvaller, aangezien de Italiaan ongetwijfeld liever eerder kennis had gemaakt met de twee sterkhouders en maar al te graag over de twee aanvallers had beschikt tegen de Serviërs. Dat is dus niet het geval, waardoor Ajax zich kan voorbereiden op een ander scenario. Chuba Akpom lijkt de beste kandidaat te zijn om in deze wedstrijd als spits te fungeren, terwijl Mika Godts een optie is op de linkerflank.

Het bericht ‘Oranje brengt Ajax geen goed nieuws’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *