‘Ook Turkse club meldt zich voor Theo Janssen’


Een Turkse club heeft naast Vitesse interesse in Theo Janssen. ‘Er is een tweede club die zich bij Ajax heeft gemeld’, zei de middenvelder na NEC-Ajax.

‘Het is aan de clubs om eruit te komen. Ik wil een signaal krijgen dat Vitesse me graag wil hebben. Dat is me nu niet duidelijk en dat maakt het er allemaal niet makkelijker op. Veel mensen binnen de club zien me graag komen, maar die hebben het niet voor het zeggen. Ik wacht af, hoop dat er snel duidelijkheid is.’

Vitesse zal vandaag een nieuw bod uitbrengen op Janssen. Volgens het Algemeen Dagblad moet Janssen een half miljoen euro kosten.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!