AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ooijer: ‘Seizoen gaat nu pas echt beginnen’

André Ooijer keerde zondag tegen Roda JC terug in de basisopstelling van Ajax. De ervaren verdediger stond op 29 oktober voor het laatst aan de aftrap. Met Ooijer boog Ajax tegen Roda JC een 0-1 achterstand om in een 4-1 zege.

“We hebben toen in elk geval uitgestraald dat we opnieuw kampioen willen worden”, stelt Ooijer op de officiële website van Ajax. “Ik weet ook uit eigen ervaring dat één titel naar meer smaakt.”

“Als je het een beetje kort door de bocht bekijkt gaat het seizoen nu pas beginnen”, vervolgt de routinier. “De prijzen worden aan het einde verdeeld zoals we vorig jaar hebben kunnen zien. Ons voordeel daarbij is dat we het dus al hebben meegemaakt. Het is ook heel simpel. We moeten gewoon alles winnen. Zodra we verliezen of gelijkspelen moeten we nog niet opgeven, maar ziet het er toch anders uit.”

“Het is alleen jammer dat Miralem Sulejmani nu weer wegvalt vanwege een blessure”, meent Ooijer. “Aan de andere kant zijn er ook weer een paar spelers die op het punt staan terug te keren. Ik zie het daarom positief in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *