‘Niklas Moisander wil naar Anderlecht’

Niklas Moisander heeft zijn voorkeur uitgesproken voor Anderlecht. ‘Het klopt dat ik ook graag naar Anderlecht wil’, zegt de speler van AZ die ook op het lijstje van Ajax staat als vervanger van Vertonghen tegen Het Nieuwsblad.

‘Ik was vorig jaar na onze Europese confrontatie onder de indruk van hun stadion en de geweldige Anderlecht-supporters. Het is een grote club en bovendien hebben ze met John van den Brom een coach die ik goed ken van bij jong Ajax. Hij is een goeie trainer.’

Maar Anderlecht heeft zich nog niet officieel gemeld voor Moisander. ‘Het is nu aan mij om te wachten tot het echt concreet wordt. Ik weet dat Anderlecht Suarez heeft verkocht en ik hoop dat ze een deel van dat geld aan mij spenderen. Ik heb vier mooie jaren gehad bij AZ, maar ik ben toe aan een nieuwe stad. Ik voel de spanning en hoop echt dat het deze zomer rondkomt.’

Maar de Fin sluit Ajax ook nog niet helemaal uit. ‘Of een nieuwe club in Nederland ook tot de mogelijkheden behoort? Ajax is de kampioen van Nederland en Anderlecht de kampioen van België.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *