‘Niklas Moisander rekent niet meer op transfer’

Niklas Moisander blijft gewoon in Alkmaar voetballen. De Finse verdediger werd recentelijk in verband gebracht met transfers naar Ajax en Anderlecht. Tot een vertrek bij AZ leidde het echter allemaal niet.

”Een overstap naar Ajax is al een tijdje een gesloten boek”, zegt Moisander tegen NUsport na het 2-2 gelijkspel tegen de kampioen. ”Een maand geleden heb ik voor het laatst van ze gehoord, ik heb niet het idee dat Ajax nog terugkomt voor mij. Je weet het nooit natuurlijk, maar het lijkt erop dat Ajax voor een goedkopere oplossing kiest met een jonge speler die ze in de toekomst nog kunnen doorverkopen.”

”De afgelopen week had ik het al weer wat gemakkelijker, omdat de rust was weergekeerd. Ik heb besloten dat ik met honderd procent op AZ en de Finse nationale ploeg richt vanaf nu. Ik kan ook niet anders, want ik heb er toch geen invloed op of er nog een club voor me komt in de laatste weken van augustus.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *